PŘEDVOLEBNÍ DEBATA V ČESKÉ KAMENICI

Dovolujeme si Vás pozvat na předvolební debatu politických stran a hnutí, které se ucházejí o přízeň občanů v letošních komunálních volbách. Nedávno se mohli členové místního klubu důchodců seznámit s prezentací stran na svém setkání. Bohužel byly z nejasných důvodů pozvány jen některé strany (ČSSD, SNK-Evropští demokraté, ANO2011, Společně pro město - sdružení nezávislých kandidátů a KSČM). Snad nám to naznačuje možnou povolební spolupráci (v tomto složení to působí dosti bizarně, ale jak už to tak chodí, tak nic není nemožné...). Možná se jen ti, co si již nevěří, snaží získat případné povolební partnery, aby byli dostatečně silní a možná se jen ti slabí snaží chytit těch silnějších...

Na rozdíl od tohoto nerovného setkání, jsou na předvolební debatu pozvána všechna kandidující uskupení a podmínky budou pro všechny stejné.

Debata bude řízená moderátorem Ing. Vlastimilem Pažourkem, uvolněným radním města Děčín.

Každá z politických stran má možnost vyslat až dva kandidáty, s podmínkou, že musí být na prvním či druhém místě kandidátky.

Moderátor připraví otázky, které budou pro všechny diskutující stejné. Těšit se můžete na obecná témata vztahující se ke správě města, ale i dotazy z oblastí specifických pro město Česká Kamenice.

Každý občan  bude moci položit svůj dotaz v písemné podobě přímo na místě. Moderátor poté otázky položí účastníkům debaty.

Přijďte se tedy podívat na to, jak si jednotliví kandidáti poradí s pokládanými otázkami v pondělí 6. října 2014 od 17:00 na velkém sále Domu kultury.